Produktspecialist på SBG

 

 

Nu söker vi en Produktspecialist med önskad placering på vårt kontor i Liljeholmen.

I vår ambition att fortsatt möta och överträffa de höga förväntningar våra kunder har på oss, söker vi nu en produktspecialist som kan bidra till vår fortsatta utveckling.

Vi erbjuder rätt person möjlighet att gå in i en central roll, där du får möjlighet att utveckla våra användare till att utnyttja våra produkter till fullo och att samtidigt utveckla våra system in i framtiden. I din roll träffar du kunder individuellt såväl som på mätträffar och mässor så du bör känna dig trygg i att kommunicera och delge din kunskap och erfarenhet. Samtidigt är du lyhörd och intresserad av att fånga upp nya idéer som kan realiseras i våra system för att stärka oss som leverantör i en bransch som digitaliseras i en allt högre takt.

Du förväntas också tillsammans med dina kollegor omsätta utvecklingsförslag till mer konkreta beskrivningar och diskutera/förankra dem med produktutvecklingen. Du deltar i utvecklingsmöten tillsammans med R&D avdelningen, sköter omvärldsbevakning och deltar i vissa standardiseringsorganisationer. Därtill kommer du ge teknisk support och hålla utbildningar.

(mer…)

Fortsätt läsa

Teknisk säljare på SBG

 

 

Nu söker vi en Teknisk säljare med önskad placering på vårt kontor i Liljeholmen.

I vår ambition att fortsatt vara en ledande leverantör av digitala verktyg och tillhörande tjänster för mätbranschen, söker vi nu en driven teknisk säljare.

Vi erbjuder rätt person möjlighet att gå in i en spännande roll för att utveckla SBG’s erbjudande på den svenska marknaden inom digitaliserat byggande genom användning av smarta mjukvarusystem. I dagsläget består produktportföljen av SBG Geo Professional och SBG GeoPad Professional, men detta kan komma att kompletteras av ytterligare system i framtiden för att bättre stödja vår marknad och dess behov.

Som säljare arbetar du aktivt med att planera och möta kunder och du drivs av nyfikenhet och av att sätta dig in i deras utmaningar och hitta och föreslå lösningar som underlättar deras arbete. Du utvecklar och bygger långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder, genom respekt och kundfokus.

(mer…)

Fortsätt läsa