Teknisk säljare på SBG

 

 

Nu söker vi en Teknisk säljare med önskad placering på vårt kontor i Liljeholmen.

I vår ambition att fortsatt vara en ledande leverantör av digitala verktyg och tillhörande tjänster för mätbranschen, söker vi nu en driven teknisk säljare.

Vi erbjuder rätt person möjlighet att gå in i en spännande roll för att utveckla SBG’s erbjudande på den svenska marknaden inom digitaliserat byggande genom användning av smarta mjukvarusystem. I dagsläget består produktportföljen av SBG Geo Professional och SBG GeoPad Professional, men detta kan komma att kompletteras av ytterligare system i framtiden för att bättre stödja vår marknad och dess behov.

Som säljare arbetar du aktivt med att planera och möta kunder och du drivs av nyfikenhet och av att sätta dig in i deras utmaningar och hitta och föreslå lösningar som underlättar deras arbete. Du utvecklar och bygger långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder, genom respekt och kundfokus.

Din primära roll är affärsutveckling , men då vi är ett litet team som stöttar varandra så förväntas du även – tillsammans med dina kolleger – ge teknisk support, hålla utbildningar och hålla koll på omvärlden och våra konkurrenter. Du har erfarenhet av att använda mättekniska program, i synnerhet SBG Geo Professional och SBG GeoPad Professional och har förståelse för de metoder och verktyg som används i branschen. Du har kanske också en mätteknisk utbildning. Du är bra på att lyssna och ställa rätt frågor och på så sätt förstå kundens utmaningar och därigenom föreslå en bra lösning. Du har goda datakunskaper och kommunicerar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Tjänsten omfattar resor, främst inom Sverige, så B-körkort är ett krav.

Som person är du social och bra på att bygga relationer och du drivs av att hitta lösningar som kan omsättas till affärer. Du gillar teknik och är engagerad, lyhörd och flexibel. Kunden är ditt främsta fokus och du jobbar uthålligt mot att driva säljprojekt i mål.

Läs mer och ansök här