Skicklig mätningstekniker/ mätningsingenjör till LE34 i Göteborg

LE34 Logo LE34 är Nordens största konsultföretag inom lantmäteri. Från 26 kontor i Norden jobbar vi varje dag med att staka ut färdriktningen för framtidens större anläggnings- och infrastrukturprojekt. 

LE34 är en dynamisk organisation med inriktning på utveckling och professionell kompetens. LE34 är en växande organisation och nu har vårt Regionkontor behov för fler skickliga och självgående mätningstekniker/mätningsingenjörer.

Vi söker oss en tekniskt skicklig mätningstekniker eller mätningsingenjör med erfarenhet inom branschen.

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör vara social och har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och ha en hög serviceanda. Du har kompetens och erfarenhet av programvaror som används i branschen och du ska trivas i ett självständigt jobb med mycket ansvar.

Du kommer som mätningstekniker/mätningsingenjör att jobba med konventionella mätningsuppdrag så som inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg och industrimätning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund.

Vi önskar att du växer med oss! Hos oss finns möjlighet till bra utvecklingsmöjligheter.

Läs mer här