Senior mättekniker till vårt Team i väst

Vårt mål är att bli bäst i Sverige på det vi gör. Vi skapar trygghet och hållbarhet för våra kunder genom noggranna mätningar, öppen dialog, god planering, framförhållning och starka team med både bredd och specialistkompetens.

Just nu befinner vi oss i ett spännande skede där vi utvecklar både våra medarbetare, vår organisation och vår tjänsteportfölj och jobbar intensivt med såväl kvalitet och hållbarhet som ny teknik.

För att nå våra mål blir du som medarbetare delaktig och kan påverka din utveckling och bidra med att stärka företagets varumärke. Som mättekniker har du de resurser du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.

Senior mättekniker till vårat Team i väst – Med placering i någon av våra utmanande Projekt så som Västlänken, Varbergstunneln, Karlastaden mfl.

Kvalifikationer:
Du har flera års erfarenhet av mättekniskt arbete och har en stor bredd inom yrket. Du har troligen Trafikverket erfarenhet samt erfarenhet av olika versioner av styrande dokument såsom TDOK och SIS:TS samt en god förståelse för konsultrollen. Meriterande är om du även har erfarenhet av Stomnät, mängdning, AMA och MER. Som person är du självgående med stor ansvarskänsla och van vid att bygga goda relationer med kund. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska språket.

Vi erbjuder dig:
o Utmaningar och möjligheter att utvecklas
o Spännande projekt som gör skillnad
o Möjligheter att påverka
o En trygg anställning med bra villkor
o Kompetensutveckling för att möta kundbehoven

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-06-23 via mail till: jobb@teodoliten.se. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Martin Claesson: Martin.claesson@teodolite