Senior mättekniker till Teodolitens team i Göteborg

Vi är glada och stolta över våra kunders förtroende, vilket gör att vi nu kan bygga vårt team ännu lite starkare. Idag är vi ca 80 mättekniker runt om i Sverige och med vår kompetens bidrar vi till såväl samhällsbyggnad som enskilda hus- och anläggningsprojekt. Vi finns med hela vägen från planering till etablering, genomförande och avslut.

Vi söker dig! Senior mättekniker till vårt team i Göteborg

Vilka är vi på Teodoliten
Vårt mål är att bli bäst i Sverige på det vi gör. Vi skapar trygghet och hållbarhet för våra kunder genom noggranna mätningar, öppen dialog, god planering, framförhållning och starka team med både bredd och specialistkompetens.
Just nu befinner vi oss i ett spännande skede där vi utvecklar både våra medarbetare, vår organisation och vår tjänsteportfölj och jobbar intensivt med såväl kvalitet och hållbarhet som ny teknik. Våra stora uppdrag sysselsätter ca 10-15 mättekniker/projekt och pågår i flera år.
För att nå våra mål blir du som medarbetare delaktig och kan påverka din utveckling och bidra med att stärka företagets varumärke. Som mättekniker har du de resurser du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.

Kvalifikationer
Du har flera års erfarenhet av mättekniskt arbete och har en stor bredd inom yrket. Du har troligen relevanta behörigheter och certifikat och en god förståelse för konsultrollen. Meriterande är om du även har erfarenhet av mängdning, AMA och MER. Om du har koll på MBS, terrängmodeller eller liknande beräkningssystem är det en extra bonus. Som person är du självgående med stor ansvarskänsla och van vid att bygga goda relationer med kund. Du är också en lagspelare, van att rycka in där du behövs och kan stötta kollegor.

Vi erbjuder dig
o Utmaningar och möjligheter att utvecklas
o Spännande projekt som gör skillnad
o Möjligheter att påverka
o En trygg anställning med bra villkor
o Kompetensutveckling för att möta kundbehoven

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-02-23 via mail till: jobb@teodoliten.se.
Om du har frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Tomas Lagsjö: tomas.lagsjö@teodoliten.se