Mättekniker till Älmby Entreprenad i Skåne!

Älmby Entreprenad AB är en pålitlig och komplett samarbetspartner som erbjuder unika lösningar inom anläggning-, mark-, bygg- och rivningsbranschen. Med flexibilitet och stor kompetens utför vi alla typer av mark- och anläggningsarbeten, från grundläggning till väg-, lednings- och exploateringsprojekt. Med rätt utrustning genomförs sanerings- rivnings- och håltagningsarbeten.

Våra maskiner är utrustade med GPS-utrustning för att säkerställa stor precision på förväntat resultat. Tillsammans med kompetenta medarbetare och en modern maskinpark utför vi uppdrag på ett professionellt sätt, allt för att tillgodose våra kunders krav och önskemål.

Är du en erfaren mättekniker på jakt efter nya spännande utmaningar?
Vi söker nu en duktig mättekniker till vår verksamhet i Skåneregionen! Hos oss erbjuds du en spännande roll med varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett drivet och engagerat gäng!

En stor satsning som Älmby har gjort för att vidareutveckla dig som anställd är att starta upp Älmby-skolan. Där får du som anställd möjligheten att utöka din kompetens genom interna vidareutbildningar.

Arbetsuppgifter
Som mättekniker hos Älmby blir du en del av Älmbys mätgrupp bestående av ett gäng kompetenta, erfarna och drivna mättekniker.
Här är du en viktig spelare och har god möjlighet att vara med och påverka såväl kompetensutveckling som metoder och arbetssätt. Du har ett stort inflytande i projekten. Som mättekniker är du delaktig från anbud till relationshandling.

Här får du ett varierande jobb där du kommer stötta i produktionen, ta fram modeller, samla underlag för mängdreglering, maskinstyrning samt läsa på handlingar. Idag jobbar vi med Leica instrument.
Du kommer vara med och vägleda maskinister, yrkesarbetare och inhyrda mätningskonsulter.

Profil
Vi söker dig med relevant teknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har jobbat inom produktionsmätning i 3-5 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba med Auto-CAD och/eller GEO och har kunskap om mängdreglering. Har du dessutom jobbat med Leica instrument ser vi detta som starkt meriterande.

För att trivas i rollen som mättekniker hos oss har du ett trevligt bemötande mot andra, du är noggrann, villig att lära dig. För dig är lagarbetet lika viktigt som förmågan att arbeta självständigt.

Men din gedigna erfarenhet som mättekniker har du stor möjlighet att vara med och påverka och vi ser därför att du är öppen för utveckling och delar gärna med dig av de kunskaper du besitter.

Ansök här