Mätchef till vårt team i Väst med fokus Varberg

Vårt mål är att bli bäst i Sverige på det vi gör. Vi skapar trygghet och hållbarhet för våra kunder genom noggranna mätningar, öppen dialog, god planering, framförhållning och starka team med både bredd och specialistkompetens.

Just nu befinner vi oss i ett spännande skede där vi utvecklar både våra medarbetare, vår organisation och vår tjänsteportfölj och jobbar intensivt med såväl kvalitet och hållbarhet som ny teknik.

För att nå våra mål blir du som medarbetare delaktig och kan påverka din utveckling och bidra med att stärka företagets varumärke. Som mätchef har du de resurser du behöver för att kunna göra ditt jobb på bästa sätt.

Mätchef till vårt team i Väst med fokus Varberg

Kvalifikationer
Som mätchef är du ansvarig för att planera och fördela insatserna i större projekt. Du samordnar våra resurser, har en nära dialog med både kund och medarbetare, bidrar med din tekniska erfarenhet och skapar tydlighet i leveransen. Din roll innehåller också offertskrivning, kundhantering och bistå yrkesutveckling/internutbildning. Yrkesmässigt ser vi gärna att du är van vid att skapa relationsunderlag, beräkna mängder/schaktmassor, ta fram modeller för maskinstyrning samt förhålla dig till och förmedla riktlinjer enligt KMA. På sikt räknar vi också med att du samordnar, planerar och handleder våra LIA-praktikanter för regionen. Du rapporterar till Regionchefen.
Du är prestigelös och kan även rycka in som mättekniker vid behov. Du är lyhörd för att skapa bredd och långsiktighet i affärerna och bra på att se helheten.

Du har flera års erfarenhet av mättekniskt arbete och har en stor bredd inom yrket. Du har troligen Trafikverket behörighetstyp 1, erfarenhet av olika versioner av styrande dokument såsom TDOK och SIS:TS samt en god förståelse för konsultrollen. Meriterande är om du även har erfarenhet av mängdning, AMA och MER. Som person är du självgående med stor ansvarskänsla och van vid att bygga goda relationer med kund. Du behöver också ha goda kunskaper i svenska språket.

Vi erbjuder dig:
o Utmaningar och möjligheter att utvecklas
o Spännande projekt som gör skillnad
o Möjligheter att påverka
o En trygg anställning med bra villkor
o Kompetensutveckling för att möta kundbehoven

Vi ser fram emot din ansökan senast 2021-06-23 via mail till: jobb@teodoliten.se. Om du har frågor om tjänsten, kontakta Regionchef Martin Claesson: Martin.claesson@teodoliten.se