Mätchef till Stora Projekt på Skanska

Skanska job opportunities

Vi söker Mätchef till Stora Projekt i Mälardalen

Distrikt Mälardalen ingår i regionen Stora projekt och har sin geografi i Mälardalen med utgångspunkt från Örebro. Distriktet driver främst väg-, järnvägs- och broprojekt med ordervärden på mellan 30-1000 mkr med framförallt Trafikverket som kund. Projekten designar, bygger och lämnar över infrastruktur med fokus på att utveckla och förbättra regionens trafikutmaningar och därmed bygga ett bättre samhälle.

Vi söker en Mätchef inom geodesi väg och anläggning med placeringsort Örebro. Då vi har ett stort geografiskt arbetsområde förekommer resor och övernattningar i projekten.

Du får ihop ett framgångsrikt lag av mättekniker

Som mätchef deltar du i projektering, genomförande och avslut samt vara med och utforma projekteringsarbetet för att skapa 3d modeller som är anpassade för produktionen. Du får även en nyckelroll i att samordna och vidareutveckla gemensamma arbetssätt inom mätverksamheten och skapa ett nära samarbete med alla i produktionen. Som person så trivs du med att jobba i ett team som präglas av engagemang, öppenhet, prestigelöshet och glädje. Du leder gruppen upp till fyra mättekniker och bidrar till gruppens teamkänsla och hjälper gruppen att utvecklas i sina roller.

Som mätchef ligger du i framkant och agerar som en förebild i din yrkesroll. Du har förmåga att entusiasmera och stimulera dina medarbetare till goda arbetsprestationer. Du har lätt för att skapa delaktighet och motivation för att nå uppsatta mål. Samtidigt är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer och är en bra kommunikatör för att ta vara på kontakter och nätverk internt och externt.
Du arbetar med budget och resultatansvar och arbetsmiljöansvar, mängdreglering, inmätning, utsättning, terrängmodeller, kvalitetsuppföljning/dokumentation.

En målinriktad ledare som ser till att teamet ligger i framkant inom mätteknik

Vi söker en drivande, självgående, kommunikativ och resultatinriktad person som vill utvecklas tillsammans i ett team med utmanande anläggningsprojekt, där vi utför byggnation av väg, bro, tunnel och järnvägar.

Du har en Mätningsingenjörsutbildning eller teknisk utbildning med kompletterad mätteknisk fortbildning och en dokumenterad yrkeserfarenhet på minst 5 år av mätteknik inom väg- och anläggningsprojekt. Du är trygg i din yrkesroll och söker nya utmaningar i form av större och mer utmanande projekt, samt vill utveckla dig som person och dina färdigheter gällande mättekniken på spännande anläggningsprojekt.

Erfarenhet av något av följande är meriterande; Microsoft Office, Office 365, SBG Geo, Auto Cad, Tekla Structures, Bimsight samt behörighet inom trafikverket.

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår kompetens och lönsamhet inom Skanskas verksamhetsområden.

Tillträde enligt överenskommelse

Läs mer och ansök här