Gruppchef mätningsteknik Karlstad

Brinner du redan för den mätningstekniska affären eller är du nyfiken på att lära dig mer? Är du samtidigt en relationsskapande ledare som drivs av att bygga framgångsrika team? Då kanske du är vår nya gruppchef som vill fortsätta utveckla innovativa mätningstekniska lösningar tillsammans med våra kunder inom gruppen i Karlstad.

Varför jobba hos oss?
Till gruppen mätningsteknik söker vi nu en ny gruppchef. Gruppen består idag av 10 medarbetare med kompetens inom allt inom mätningsteknik som b.la infrastruktur, laserskanning, drönare. På Karlstadsskontoret finns, utöver mätningsteknik, en bredd av kunskap och alla Swecos tekniska kompetenser representerade. Vi kan erbjuda en spännande roll som ledare med fokus på att ansvara för affären, men även medarbetarutveckling, teknik i framkant och spännande projekt. Vi kommer ha stort fokus på att växa de närmaste åren, och i det arbetet kommer du som gruppchef att ha en central roll. Men du står inte ensam. På Sweco blir du en del av en gemenskap. I våra relationer till varandra och till våra kunder hittar vi styrkan, nyfikenheten och lösningarna att komma framåt – både i jobbet och i livet. Vi är en flexibel arbetsplats för att du ska kunna styra dina dagar i största möjliga mån, genom ansvar, frihet och stöttande kollegor. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet!

Med vårt goda rykte i branschen och vårt samarbete mellan de mätningstekniska grupperna på Sweco utför gruppen många olika typer av uppdrag med stor variation och komplexitet. Vi är efterfrågade inom hela Sweco-koncernen samtidigt som vi kontinuerligt utvecklar vår egen affär tillsammans med våra egna kunder. I rollen som gruppchef ingår du också i regionens ledningsgrupp och bidrar till utvecklingen av regionen i stort.

Din framtida roll
I din roll som gruppchef ingår att:

  • Leda och utveckla verksamheten och våra tjänster på en stark marknad
  • Ha ett affärs- och resultatansvar för gruppen
  • Rekrytera nödvändig kompetens och växa gruppen
  • Etablera goda kundkontakter med kunder och samarbetspartners internt på Sweco och externt
  • Sälja, leda och genomföra uppdrag
  • Säkerställa att Sweco erbjuder den senaste tekniken inom området
  • Som en del av regionens ledningsgrupp bidrar du också till utvecklingen i hela regionen

Lär mer här

Kontakta oss
Vill du höra mer om tjänsten och hur vi jobbar, välkommen att kontakta Regionchef Mattias Jansson +4670-2584779 eller Rekryterare Sweco Sverige Hanna Ulriksson på +4672 450 98 65.