Erfaren mättekniker/mätingenjör till LE34

LE34 är en dynamisk organisation med inriktning på utveckling och professionell kompetens. LE34 har, och kommer även framöver expandera kraftigt i Sverige. I Stockholm har kontoret funnits i snart ett och ett halvt år och vi har hunnit bli 4 medarbetare. Som en av de första på plats kommer du ha stora möjligheter att ”skräddarsy” din roll.

Du kan komma att bli en del av regionledningsgruppen, där vi tillsammans kommer staka ut riktningen. Vi önskar att du växer med oss. Tillsammans kommer vi driva LE34 Stockholm framåt.

LE34 i Sverige och Danmark är snart 450 anställda tillsammans.

Vem är du?

Vi söker oss en erfaren mättekniker/mätingenjör som arbetat med praktisk mätning minst tre år och har någon form av mätutbildning som grund.

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du ska kunna arbeta ensam men också i team med flera mättekniker, även utanför LE34 i större projekt. Du ska se kunden i centrum i varje uppdrag. Vi ser också att du är tekniskt intresserad av olika programvaror. Vi har ett egenutvecklat program för att bearbeta mätdata och vi använder bl.a. Bentleys programvaror som grund för vårt arbete.

Läs mer här