Köp & sälj  

   
   

Besökare  

Idag79
Senaste månaden1641
Totalt787543
   

Mätingenjör/Mätningstekniker

Detaljer

Noggrann och exakt position är idag viktigt i de flesta byggprojekt, oavsett vad som byggs eller projekteras. Eftersom vi behärskar flera olika former av utrustning och programvaror har vi möjlighet att vara flexibla och anpassa oss efter våra kunders önskemål.

Nu söker vi mätingenjörer/mätningstekniker till Region Nord! Vill du jobba i Luleå?

Som mätingenjör/mätningstekniker utför du samtliga konventionella mätningsuppdrag i fält som t.ex. inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg och industri samt mängdreglering och underlag för relationshandlingar. Du sammanställer och levererar data och redovisningar till kund samt följer upp.

Vi söker dig som gillar att ta ansvar, är strukturerad och arbetar på ett organiserat och strukturerat sätt. Du har lätt för att planera om och ser möjligheter i förändringar. Vidare är du utåtriktad, skapar kontakter och arbetar bra med andra människor. Du drivs av en vilja att förbättra både för den egna verksamheten, dig själv och för kunden.

Du har utbildning och några års erfarenhet inom mätningsteknik samt har god datorvana. Kunskaper i programvara SBG Geo eller liknande mjukvara är meriterande.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med kvalificerad teknisk utrustning, eget ansvar och personlig utveckling.

Mitta AB | Luleå

AddThis Social Bookmark Button
   

Annonsera på Surveyors.se