Köp & sälj  

   
   

Besökare  

Idag94
Senaste månaden1479
Totalt751070
   

Mätningsingenjör / mätningstekniker i Uppsala

Detaljer

Vi söker efter en duktig mätningsingenjör / mätningstekniker i Uppsala. Vill du vara med och bygga Diagona - Norr?

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Vi arbetar huvudsakligen inom branschområden så som: hus, anläggning, väg och järnväg. 

Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en viktig grundpelare hos oss. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare. 

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. 

Du har gediget intresse och nyfikenhet på att utvecklas vidare inom mätteknik. Vi värdesätter din personlighet och ditt engagemang i yrkesrollen, då vi anser det viktigt att du smälter in i teamet. 

Vi tror att du har: 

Vi tror dessutom att du som person är utåtriktad, noggrann, målorienterad och har en hög känsla för service.

Diagona erbjuder en unik arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett målorienterat företag. Du har chansen att vara med från ett tidigt skede och påverka företagets utveckling. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. Diagona är ett företag där det kommer att vara lika viktigt att ha kul på arbetet som det är att göra ett bra jobb vi är ett företag som satsar på våra medarbetare och erbjuder unika möjligheter till karriärsinriktningar.

Digona | Uppsala

AddThis Social Bookmark Button
   

Annonsera på Surveyors.se