Köp & sälj  

   
   

Besökare  

Idag94
Senaste månaden1479
Totalt751070
   

Teodoliten växer och söker fler mättekniker

Detaljer

Vill du bli en del av vårt professionella lag?

Vi är idag ca 75 mättekniker runt om i Sverige. För att möte den växande efterfrågan för våra tjänster inom mätteknik, byggledning och kontrollansvar är vi i ständigt behov att förstärka med ytterligare mättekniker till samtliga regioner. Sedan 2005 är Teodoliten en ledande aktör inom mätteknik i Sverige. Du hittar oss längs vägar och järnvägar, i tunnlar, på broar, i extremt höga och stora byggnader eller helt vanliga hus.

Du är som mättekniker noggrann, brinner för att ta dig an nya utmaningar och kan jobba såväl självständigt som i lag. Vi tror att du har teknisk bakgrund och har ett kund- och serviceinriktat synsätt och du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer.

Hos oss blir du kontinuerligt utbildad inom något av våra områden: mätteknik, byggledning eller kontrollansvar. Från grundläggande utbildningar till verklig spetskompetens. Du är hos oss en viktig lagspelare, därför sätter vi trivsel och trygghet högt upp på agendan. Som utsättare hos oss har du de resurser du behöver för att göra ditt jobb på bästa sätt. Vi utför alla typer av mättekniska uppdrag och använder oss av den modernaste tekniken.

Just nu söker vi mättekniker med minst ett års erfarenhet till kommande intressanta projekt inom alla våra regioner.

Är du intresserad kontakta Joakim Hixén på 0730-69 80 02 eller mejla din ansökan på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

AddThis Social Bookmark Button
   

Annonsera på Surveyors.se