Besökare  

Idag0
Senaste månaden1242
Totalt785296
   

Nu söker vi mätingenjörer/mätningstekniker till Region Syd

Detaljer

Vi söker dig som är engagerad och tar dig an varje ny utmaning med glädje och effektivitet. Du har utbildning och några års erfarenhet inom mätningsteknik samt har god datorvana. Kunskaper i programvara SBG Geo eller liknande mjukvara är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är; kvalitetsmedveten, relationsskapande, kommunikativ samt har samarbetsförmåga.

Vill du jobba i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Växjö eller Kalmar?

Du kommer som mätningstekniker att jobba med konventionella mätningsuppdrag som t.ex. inmätning och utsättning inom bygg, anläggning, väg och industri samt mängdreglering och underlag för relationshandlingar.

På Mitta AB brinner vi för att lösa uppgifter och vi är måna om våra anställdas utveckling, både på ett personligt och kompetensmässigt plan. Med stora resurser och hängivenhet är vi företaget som kan lova både våra anställda och kunder en relation som bygger på professionalitet, trygghet och kompetens. Mitta AB är ett kraftigt expanderande företag med en trygg och spännande framtid framför sig. 

Mitta AB

AddThis Social Bookmark Button
   

Annonsera på Surveyors.se