Köp & sälj  

   
   

Besökare  

Idag14
Senaste månaden1315
Totalt755462
   

Till vår Arbetschefsgrupp Geodesi söker vi nu en erfaren Mätningstekniker

Detaljer

Inom Veidekke arbetar samtliga mätningsbiträden, mätningstekniker, mängdreglerade och mätchefer i en och samma arbetsgrupp, AC-Geodesi. Detta skapar ett effektivt och nära samarbete där gruppen tillsammans tillsätter resurser till sina projekt. Vi upplever att detta arbete, när vi arbetar tillsammans och i samma enhet, även ger stora fördelar i form av erfarenhetsutbyten och professionella samtal med personer som dagligen arbetar inom området.

Som mätningstekniker kommer du att utföra mätningstekniska arbeten på våra projekt och arbetsplatser med den senaste tekniken inom modern mätning. Som mätningstekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen och du kommer att ha ett nära samarbete med platsledningen. Arbetet innefattas av att utföra självständiga mätningsarbeten vid Veidekkes mark- och anläggningsprojekt samt sammanställa mätningar för relationsunderlag och för mängdreglering mot kund i Stockholm med omnejd.

Vi söker dig som har en utbildning inom bygg- eller mätningsteknik och minst tre års dokumenterad praktisk erfarenhet av mätningstekniskt arbete inom bygg- och anläggningsverksamhet.

Veidekke Anläggning | Stockholm/Mälardalen

AddThis Social Bookmark Button
   

Annonsera på Surveyors.se