Lediga jobb  

   

Köp & sälj  

   
   

Besökare  

Idag7
Senaste månaden1010
Totalt788843
   

Annonsera på surveyors.se

Detaljer

surveyors.se är ett företag som arbetar med informationsspridning till personer, företag, myndigheter och organisationer som har intresse av, eller är verksamma i, Geomatik-branschen. Förtaget startades redan 1999 och har sedan dess försett branschen med nyheter, jobbtips, produktnyheter och mycket mer flera gånger i veckan. 

Vår ställning som den ledande informationsbasen i Geomatik-Sverige ger Er unika möjligheter att marknadsföra Ert företag på en plats som besöks av över tusen branschintresserade per vecka! 

Våra erbjudanden till Er: 

Nyhetsannonsering: Med detta unika erbjudande ger vi Er möjligheten till fri  publicering av Era stora och små produkt- och företagsnyheter. 

Pris; GRATIS!

Annons, banner, i toppen på sidan:  

Med en annons i toppen på hemsidan, når ni ut direkt till våra besökare och kan placera Er logotyp eller banner direkt i deras blickfång. En extra stor annonsplats för att verkligen nå fram med ert budskap. 

Pris; 13 980 kr/år 

Annons, banner, i sidospalten:  

Med en annons på startsidan hos oss, når ni ut direkt till våra besökare och kan placera Er logotyp eller banner direkt i deras blickfång. 

Pris; 9 880 kr/år 

Platsannonser i Jobbguiden: Med en platsannons i Jobbguiden, en av våra mest besökta sidor, kan vi hjälpa till i Er rekrytering av rätt medarbetare till just Ert företag. 

Pris; 1 980 kr/annons 

Naturligtvis skräddarsyr vi lös- ningar som passar just Er och Era önskemål! 

För mer information och beställning kontakta oss gärna Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

AddThis Social Bookmark Button
   

Annonsera på Surveyors.se